Dr. Vodderschool België / Nederland

Reacties

Erg leerzame cursus. Niet geweten dat de cursus zo uitgebreid en voor zoveel doeleinden gebruikt kon worden. Ik heb hierdoor een extra grote vaardigheid bij geleerd om cliënten nog meer effectivieit te kunnen geven tijdens/van de behandelingen.

Menno Wennekers, Leiderdorp

Zeer goede praktisch gerichte cursus, ook theoretisch zeer goed onderbouwd!

Linda Janssens, Heemstede

Heel veel geleerd en verheug me op het integreren van de MLDV in al mijn behandelingen, met name die klachten waar 'niemand' iets mee kan (buiten oedeem).

Hermien Wierdsma, Harlingen

De cursus MLDV is een zeer volledige cursus die zeer kundig en enthousiast wordt gegeven. De overtuiging en bezieling voor MLDV  van de docenten heb ik als heel positief ervaren!

Paulien van Leeuwen, Haarlem

De cursus was boven verwachting interessant en uitstkend gegeven. Het is erg leuk om in dit nieuwe vakgebied nu aan de slag te gaan!

Marjolein Rijs, Amersfoort

Ik ben heel enthousiast over deze cursus. Veel nieuwe vaardigheden waarmee ik in de toekomst vooruit kan! Dank u!

Grace de Boer-Lemmers, Hellevoetsluis

Ik heb de cursus MLD in Nederland bij het NPI gevolgd. De MLD a.m. Vodder geeft mijns inziens een véél uitgebreider en meer helder beeld van wat MLD kan inhouden.

Ton van Griensven, Helmond

Deze cursus is een aanrader en een verrijking van mogelijkheden om adequaat te kunnen behandelen!

Leni Gudde, Driebergen

De cursus is een mooie uitbreiding c.q. aanvulling op mijn therapeutisch handelen. Door de cursus leer je ook weer de patiënt met zijn klachten anders bezien. Vanuit deze ingang kan men zeker meer patiënten helpen om klachten verminderd te krijgen of helemaal klachtenvrij te laten worden. Zeker de zienswijze vanuit neurovegetatief oogpunt en de behandeling van basis/buik is zeer belangrijk! Complimenten aan de cursusleiding en docenten.

Ans Dona, St. Michielsgestel

Een vernieuwende cursus die je veel andere inzichten geeft.

Simone Jansen, Heerlen

Zeer leerzame cursus! Ik ben er enthousiast geworden door de docenten. Ik zou de cursus zeker bij andere collega's aanraden.

Denise van der Graaff, Rotterdam

MLD/V is meer dan oedeemtherapie zoals ik voor de cursus dacht. De typische MLD ad Vodder eigenschappen hebben mijn aanpak/behandelingen binnen de fysiotherapie zeker verrijkt.

Margriet Heers-Spoelstra, Wateringen

MLDV is veel breder inzetbaar dan voor "oedeemtherapie", met voor mij verrassend goede resultaten, met name bij stressgerelateerde klachten en posttraumatische problemen.

Marion Hirschi, Rijswijk

Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd en ben ook verbaasd over de effecten die MLDV in de praktijk heeft.

Marieke Stienen, Asten

Het meest verrassende aan de cursus was wel dat jullie me werk bezorgd hebben.

Tinne Huysmans, Hasselt

Fantastisch holistische cursus, zou elke fysiotherapeut verplicht moeten volgen. Een levensverrijking.

Marjon van Someren, Heemskerk

Een zeer leerzame cursus, biedt nieuwe therapeutische mogelijkheden die je voorafgaand aan de cursus niet verwacht. Je wordt vanzelf enthousiast door het effect van de therapie in de praktijk.

Joke Tissink, Middelburg

Nu ik na 25 jaar de cursus hernieuwd volg ben ik verbaasd over de ontwikkeling en de hoeveelheid aangeboden informatie die er nu is. Het heeft me veel inzicht en meer plezier in mijn werk gegeven!

Mieke Karman, Vlissingen

Heel leerzame cursus waar je vanaf dag één al mee aan de slag gaat

Ineke van Gulick, Voorschoten 

Uitstekende cursus. Heel veel geleerd, was ook direct toepasbaar. Niet alleen qua oedeembehandeling maar ook andere aandoeningen zoals hoofdpijn, carap tunnel en tendinitis.

Tineke Mos, Bergschenhoek